TERRA-PROM obrt za trgovinu i servis motornih uređaja | Ovlašteni STIHL trgovac
| Čet: 08:00 - 16:00

Čistači okretnim četkama

Čistači okretnim četkama

STIHL UREĐAJI ZA ČIŠĆENJE OKRETNIM ČETKAMA ZA UČINKOVITO ČIŠĆENJE

Metle i ručne četke su prošlost: s praktičnim STIHL uređajima za metenje štedite puno vremena i osiguravate čiste rezultate kod kuće i na poslu.

UČINKOVITO ČISTITE STAZE I PODOVE S MOTORNIM METLAMA

Uz STIHL čistač i akumulatorski uređaj za čišćenje možete brzo i jednostavno osigurati čistoću. Zato što vam STIHL visokokvalitetni strojevi posebno olakšavaju održavanje stvari urednim na nogostupima, parkiralištima ili prilazima. Za to postoje tri jednostavna razloga:

  • Strojno metenje je znatno brže – 6 x brže od ručne četke
  • Strojno metenje štedi vaš lokomotorni sustav
  • Strojno metenje manje je škodljivo po vaše zdravlje, jer uskovitlava manje prašine u odnosu na klasično metenje

Bez obzira na to održavate li svoj posjed čistim privatno ili profesionalno čistite javne prostore ili tvorničke zgrade: sa STIHL čistačima okretnim četkama gruba, fina, teška i također mokra prljavština nestaju u trenu.

PRAVI UREĐAJ ZA SVAKU NAMJENU

U privatnom sektoru, ali i u manjim tvorničkim zgradama, kompaktan stroj za metenje je najbolji izbor: nudimo čistače koji su vrlo prikladni za čišćenje površina do 300 kvadratnih metara. Oni su posebno lagani i stoga laki za transport. Otporne najlonske čekinje prikladne su za unutarnju i vanjsku upotrebu, a zahvaljujući metlama i držačima čekinja koje dopiru postrance, također čiste dna zidova ili rubnjake.

Osiguravate li čistoću na javnim mjestima, sportskim terenima ili u izložbenim ili koncertnim dvoranama, najbolje je koristiti veći model za površine do 1500 četvornih metara. Opremljen većim spremnikom za prljavštinu i povećanom širinom pometanja, ispunjava sve profesionalne zahtjeve. Nakon što je posao obavljen, uređaj za čišćenje možete jednostavno pospremiti uspravno kako biste uštedjeli na skladišnom prostoru.

DODATNA SNAGA S AKUMULATORSKIM POGONOM ČETKI

Sa STIHL uređajem za čišćenje na baterije možete raditi punom snagom, ali bez emisija ispušnih plinova i izražene pozadinske buke. Ovo kombinira prednosti profesionalne mašine za čišćenje s baterijskim napajanjem tvrtke STIHL. Snagu električnog motora možete koristiti do 210 minuta odjednom za čišćenje površina do 2000 četvornih metara. Ovaj vrhunski model jednostavan je za korištenje u svakoj situaciji i štedi vašu snagu čak i tijekom dužih poslova čišćenja. To je omogućeno ergonomskom ručkom koja se lako može prilagoditi vašoj visini.

čistači DOBRO PROMIŠLJENI DO DETALJA

Svi STIHL uređaji za čišćenje oduševljavaju dokazanom STIHL kvalitetom i inovativnom tehnologijom koja će vam pomoći svakog dana. Sustav za čišćenje STIHL MultiClean, na primjer, osigurava da uređaji za čišćenje mogu pokupiti širok raspon vrsta prljavštine. Čistači s okretnim četkama ne ostavljaju ništa nepometeno, čak ni grubo smeće, mokro lišće ili limenke za piće ili PET boce pouzdano slijeću u spremnik za otpad. Uz MultiClean PLUS sustav za metenje, u koji je integriran dodatni horizontalni valjak s četkom, nemate problema čak ni s najsitnijom prašinom. U slučaju profesionalnih modela, obodna brtvena traka i dva pjenasta zračna filtera također sprječavaju izlazak čak i najsitnijih čestica iz spremnika za čišćenje. Zahvaljujući središnjem podešavanju visine, STIHL strojevi za metenje mogu se prilagoditi raznim površinama. Četke koje strše sa strane i držač sustava osiguravaju da se sve čisti čak i izravno na zidovima, izbočinama ili rubnjacima te da gruba prljavština nema šanse. Za to posebno brinu najlonske četke s otporne na habanje, za koje jamčimo da će trajati 4 godine. Visoku trajnost alata možete održavati i produžiti redovitom njegom sa STIHL silikonskim sprejom. Nanesite sprej na sustav zupčanika nakon desetak sati rada kako biste osigurali jednostavan rad uz što manje trošenja.

Napomena: STIHL silikonski sprej namjerno ostavlja plavu boju. To služi kao vidljiv dokaz da nije korišteno nikakvo drugo sredstvo i time osigurava da zupčanik čistača nije izložen masnoći ili ulju.