TERRA-PROM obrt za trgovinu i servis motornih uređaja | Ovlašteni STIHL trgovac
| Čet: 08:00 - 16:00

Mokro-suhi usisavač

Mokro-suhi usisavač

STIHL MOKRI I SUHI Usisavači ZA UČINKOVITO ČIŠĆENJE

Jednostavno uklanjanje građevinske prašine, metalnih strugotina, smeća ili tekućina. Sa snažnim STIHL usisivačem za mokro i suho čišćenje možete obaviti zadatke čišćenja brzo, temeljito i pritiskom na gumb.

ČISTO RJEŠENJE: STIHL Usisavači ZA MOKRO I SUHO ČIŠĆENJE

Za čišćenje tvorničkih hala, radnih prostorija ili laboratorija potreban vam je pravi alat. Grubu prljavštinu ili prašinu još uvijek se prilično lako može ukloniti suhim usisavačem, ali je drugačija situacija s iscurjelim tekućinama ili vlažnom prljavštinom. STIHL usisavač za mokro i suho čišćenje je bolji izbor. Možete se veseliti ponovnom čišćenju podova u samo jednom koraku.

INDUSTRIJSKI Usisavači ZA SVE PRIMJENE

STIHL usisavači za mokro i suho usisavanje impresioniraju u svim primjenama učinkovitim čišćenjem, koje osigurava vidljivo čiste i higijenske podove. STIHL nudi razne modele kako biste imali uređaj koji optimalno odgovara vašim zahtjevima. Oni se uvijek mogu univerzalno koristiti za suhu i mokru prljavštinu.

S jednim od STIHL laganih mokrih usisavača već možete učinkovito i udobno obavljati sve radove čišćenja na različitim površinama. Kombinirana podna mlaznica omogućuje vam da se odmah prebacite s glatkih površina kao što su pločice ili laminat na grube površine kao što su tepisi. Tijekom rada dovoljno je aktivirati stepenasti prekidač nogom. Uređaji imaju i funkciju puhanja za čišćenje teško dostupnih mjesta. Da biste to koristili, sve što trebate učiniti je umetnuti usisnu mlaznicu u za to predviđeni otvor na stražnjoj strani.

Posebno snažni industrijski STIHL usisavači pravi su izbor za vas kada je u pitanju čišćenje većih radionica ili poslovnih prostora. Ovi modeli imaju ogromnu snagu usisavanja i veliki volumen spremnika, ali su i dalje udobni i jednostavni za korištenje u svakoj situaciji.

Zahvaljujući višestrukom sustavu filtera integriranom u sve STIHL mokre i suhe usisavače, uvijek možete biti sigurni da su gruba i fina prašina pravilno odvojene. Budući da bi filtar bez redovitog čišćenja izgubio svoju učinkovitost, svi mokri i suhi usisavači imaju integrirani sustav čišćenja. Automatsko čišćenje počinje čim se mlaznica zatvori i pritisne tipka za čišćenje filtera. Uređaj je tada ponovno potpuno operativan.

INDUSTRIJSKI USISIVAČ SA AUTOMATSKIM UKLJUČIVANJEM

Uz osnovnu verziju, možete kupiti i STIHL mokro/suhi usisavač kao varijantu s automatskim uključivanjem. Možete ih prepoznati po identifikatoru “E” u nazivu modela. Modeli s automatskim uključivanjem imaju priključak na usisavaču, kojeg možete koristiti za spajanje kružne pile ili brusilice izravno na uređaj, npr. Ako uključite svoj električni alat, uključuje se i industrijski usisavač. Prašina ili strugotine nestaju čim se pojave preko usisnog crijeva u spremniku za sakupljanje i ne moraju se nakon toga uklanjati.

DODATNA OPREMA ZA Usisavače ZA MOKRO / SUHO ČIŠĆENJE

STIHL industrijski usisavači uistinu su svestrani i imaju veliku snagu. Uz odgovarajuće dodatne dijelove svoj uređaj možete učiniti još svestranijim i moćnijim, na primjer, s posebnim mlaznicama za različite primjene, različitim produžnim cijevima i adapterima kao i dodatnim usisnim crijevima.