TERRA-PROM obrt za trgovinu i servis motornih uređaja | Ovlašteni STIHL trgovac
|

Puhači i usisni sjekači

Puhači i usisni sjekači

BRŽE I LAKŠE DO UREDNE OKUĆNICE POMOĆU STIHL PUHAČA I USISNIH SJEKAČA

Ergonomski uobličeni, snažni i velikog protoka zraka : STIHL puhači i usisni sjekači pomažu vam pri održavanju urednosti oko vaših kuća – kako bi vam preostalo dovoljno daha za druge zadatke.

OD LAKE PRAŠINE DO MOKROG LIŠĆA

Kad okućnicu zastru lišće i nečistoća uslijed vjetrovitog vremena, ili kad travnjak prekriju odsječene grančice nakon oblikovanja žive ograde savjetujemo vam da si olakšate život korištenjem nekog od modela puhača ili usisnih sjekača. Čišćenje i uređivanje okućnice pomoću ovih uređaja brže je i lakše nego upotrebom metle i grablji, bez obzira uklanjamo li svjež otkos s travnjaka, mokro lišće sa stazica ili nam je zadatak čišćenje velikih brisanih prostora poslije koncerta ili sličnog skupa. STIHL usisni sjekač spremno će usisati i sasjeckati lišće i slične otpatke.

OČISTITE UČINKOVITO SA STIHL PUHAČIMA I USISNIM SJEKAČIMA

Svaki STIHL puhač karakterizira dobra ergonomija i visoke performanse. Stabilna, ali lagana konstrukcija naših puhača za lišće i usisnih sjekača osigurava da možete obavljati složene radove čišćenja bez brzog umora mišića ramena i ruku. Osim toga, leđa su rasterećena zahvaljujući  inteligentnom dizajnu. Tako možete izvršavati udobno i bez napora sve zadatke koji su pred vama, dok STIHL uređaji rade koristeći veliku snagu puhanja. Većina STIHL puhača dizajnirana je za udobno nošenje u ruci tijekom rada, no, tu su i leđno nosivi puhači za odstranjivanje lišća sa posebno velikih površina i za opsežnije zadatke. Inače, u osnovi ponuđen vam je izbor između benzinskih, akumulatorskih i električnih puhača.

BENZINSKI, AKUMULATORSKI ILI ELEKTRIČNI PUHAČ?

Ako redovito želite čistiti velike površine od lišća i trave, trebali biste pobliže pogledati STIHL benzinske puhače za lišće. Posebno moćni uređaji prikladni su za korištenje npr. kućevlasnicima, nadstojnicima i domarima, vrtlarima i kod oblikovanja krajobraza, te komunalnim službama. Zbog velike izlazne brzine zraka kod benzinskih modela, možete učinkovito i s visokom razinom radne udobnosti čistiti nogostupe ili čitava sajmišta.
Rad sa STIHL akumulatorskim puhačima posebno je lak, ne samo zbog male mase uređaja, nego i stoga što su najtiši uređaji te namjene u ponudi. Stoga ove uređaje možete koristiti na svakom području i u bilo koje doba. Bežični puhači lišća s baterijskim napajanjem s nultom emisijom štetnih plinova, s velikom brzinom protoka zraka i visokim radnim učinkom, stvoreni su za poslove čišćenja s niskim nivoom buke u područjima kao što su parkovi, vrtići ili stambena naselja.
Ili tražite puhač kojeg biste prvenstveno željeli koristiti u području oko kuće? Tada se preporučuje jedan od STIHL električnih puhača za lišće. Snažan protok zraka u kombinaciji s niskom bukom pri radu čini ove modele idealnim alatom za privatne korisnike i u blizini kuće.

USISAVANJE LIŠĆA I SJECKANJE ZELENOG OTPADA

STIHL leđno nosivi puhači lišća rade na sličan način kao i usisavači, no uz veliku razliku što se lišće ili otpad koji se usisava automatski usitnjava integriranim alatima za rezanje prije nego što završe u spremniku za sakupljanje. Također možete usmjeriti strujanje zraka u drugom smjeru u bilo kojem trenutku i koristiti usisne drobilice kao puhače, ako je potrebno. Ostaje samo pitanje: benzinski ili električni usisivači lišća? Kao i kod drugih STIHL uređaja za čišćenje, trebali biste jednostavno pažljivije sagledati svoje individualne potrebe. Električni puhači za lišće idealni su za poslove čišćenja oko kuće. S benzinskim usisivačem za lišće možete djelovati fleksibilnije, imati veću snagu usisavanja i neograničeni radijus djelovanja za uklanjanje i sjeckanje lišća i usitnjenog materijala.

PRAKTIČNI PRIBOR ZA PUHAČE I USISNE SJEKAČE

Za još više mogućnosti korištenja i dodatnu udobnost STIHL nudi razne dodatke za puhače i usisne sjekače. STIHL usisne sjekače možete opremiti zakrivljenom ravnom mlaznicom ili vrećicom za prikupljanje za posebno zaprašena područja primjene. Puhalice možete nadopuniti raznim mlaznicama, remenima za udoban rad ili setom za čišćenje oluka, između ostalog.