TERRA-PROM obrt za trgovinu i servis motornih uređaja | Ovlašteni STIHL trgovac
|

Stihl aku-program

Stihl aku-program

STIHL AKUMULATORSKI proizvodi: LAGANI, TIHI, SNAŽNI

Bilo u vlastitom vrtu ili za profesionalnu upotrebu u prirodi, sa STIHL bežičnom tehnologijom možete svladati svaki izazov. STIHL akumulatorski proizvodi su snažni, iznimno tihi i jednostavni za korištenje. U svim STIHL akumulatorskim uređajima koriste se litij-ionske baterije i to ima mnoge prednosti.

STIHL akumulatorska tehnologija impresionira svojim izvanrednim performansama, dugim vijekom trajanja i maksimalnom svestranošću.

STIHL akumulatorski uređaji nude se u četiri različite skupine proizvoda:

STIHL AKUMULATORSKI AS SUSTAV: UGODNO OBAVLJANJE RADOVA U VRTU.

Izrazito kompaktni i praktični uređaji iz AS sustava savršeno su prikladni za precizne radove u vrtu. Zamjenjiva akumulatorska baterija pouzdano daje za to potrebnu energiju. AS sustav obuhvaća dva vrtna uređaja: akumulatorske škare s nožem za grmlje HSA 26 i vrtnu akumulatorsku pilu GTA 26. Uređaji su svestrano upotrebljivi i savršeni za detaljne radove u održavanju vrta i okućnice.

STIHL AI LINIJA: AKUMULATORSKI UREĐAJI ZA MALE VRTOVE

STIHL AI linija rad u vrtu čini jednostavnim: Svi uređaji AI linije su praktični, lako se koriste i oblikovani su posebno za potrebe vlasnika malih vrtova. Akumulatorski uređaji Al linije opremljeni su integriranom akumulatorskom baterijom koja se jednostavno puni preko zidne utičnice. STIHL AI linija sastoji se od 3 uređaja: akumulatorske škare za živicu HSA 45, akumulatorski puhač BGA 45, i akumulatorske motorne kose FSA 45.

STIHL AKUMULATORSKI AK SUSTAV. DORASTAO SVAKOM ZADATKU.

U potrazi ste za akumulatorskim sustavom s kojim možete fleksibilno obaviti ambiciozne vrtlarske poslove? Tada je STIHL AK sustav pravo rješenje za vas: s uređajima AK sustava dobivate visoki radni učinak i izdržljivost doraslu svakom zadatku u vrtu. Sve baterije sustava su zamjenjive i mogu se tako koristiti u svim vrtovima. Od škara za živicu do kosilice: AK akumulatorske baterije možete kombinirati sa svim akumulatorskim uređajima AK sustava.

STIHL AP SUSTAV: ZA PROFESIONALCE S NAJVIŠIM ZAHTJEVIMA

STIHL AP sustav obuhvaća širok spektar posebno jakih akumulatorskih uređaja. Svojom snagom i izdržljivošću optimalno su prikladni za uređenje krajolika, radove u vrtu i oblikovanje drveća. Jednako su tako prikladni za komunalne poslove – a diskretni što se tiče buke.